Prodavnica

Stayve Seanergy Peel Kit-SET ZA BIO MICRONEEDLING

243
23 600.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Stayve Seanergy Peel Kit je apsolutno novi jedinstveni proizvod, koji nam dolazi iz Južne Koreje. Preparat se koristi za Bio microneedling tretmane.

❗ŠTA JE TO BIO MICRONEEDLING?

✅Tretman bio microneedlinga izvodimo potpuno prirodnim preparatima korejskog profesionalnog brenda Stayve Seanergy peel . Preparat se sastoji od 99% čistih hidrolizovanih iglica morskog sunđera-spicula koje imaju sposobnost da prodru duboko pod kožu i na tim mestima isporuče aktivne sastojke, kao tradicionalni microneedling, ali na potpuno prirodan, organski način. Tokom jednog tretmana moguće je uneti čak 3miliona bio-mikroiglica pod kožu.

EFEKTI BIO MICRONEEDLING TRETMANA:

✔ Eksfolijacija

✔ Pomaže pri obnavljanju kože

✔ Poboljšava stanje problematične kože

✔ Popravlja tonus i elastičnost kože

✔ Ima veliki uticaj na hiperpigmentacije

✔ Neguje teksturu kože

Glavni sastojak preparata za bio microneedling je bodljikavi koral, takozvana “spicule” koji obiluje kalcijumom i mineralima iz dubine okeana.

Šta je Spicula?

Spicula je sirovi materijal prečišćen patentiranom tehnologijom rafiniranja od inkusa morskih algi koje žive u dubokom čistom okeanu. Probuđuju kožu, tako što je stimulišu na 72 sata da se obnavlja i regeneriše, poboljšava stanje problematične kože, deluje na hiperpigmentacije, utiče na poboljšanje tonusa kože, čini kožu glatkom i revitaliziranom.

Tokom tretmana bio microneedlinga Seaenergy Peel mikročestice "spicule" prodiru u dermalni sloj kože gde se zadržavaju između 36 i 48 sati. Njihov zadatak je da probude uspavane dermalne ćelije, koje se bude i kreću da napadaju spikulu. Tako aktivirane ćelije derma pomoću spikule stvaraju okruženje za samooporavljanje i samoregeneraciju kože podstičući sintezu kolagena i elastina. Na taj način, pomoću prirodnog efekta pilinga, koža se regeneriše i obnavlja.

Set sadrži 10 ampula i dovoljan je za 15 bio microneedling tretmana lica

Proizvođač: Stayve Južna Koreja

Generalni uvoznik i distributer: Essence of Beauty d.o.o Beograd

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije