BB Glow

BB Glow

Probajte da zamislite svoje lice koje izgleda besprekorno i blistavo, bez svakodnevnog šminkanja! Mislite da to nije moguće? Lepa vest je da ne morate da zamišljate jer je planetarno najpopularniji tretman BB Glow stigao u Srbiju! Dugo i pažljivo čuvana tajna savršenog tena žena iz Koreje je konačno otkrivena i dostupna damama u našoj zemlji. Istražite novi revolucionarni tretman kože sa visoko kvalitetnim proizvodima.

BESPREKORAN TEN BEZ ŠMINKE?
DA, MOGUĆE JE! ŠTA JE TO BB GLOW?

leptir-i-latice
BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Najnoviji trend u tehnologiji za negu kože. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!

REZULTATI BB GLOW TRETMANA

1

Kože lica dobija trenutni sjaj, hidrirana je i jedra

2

Ublaženi su podočnjaci, pege, fleke i ožiljci od akni

3

Problem hiperpigmentacija i crvenila je rešen

4

Sitne bore postaju nevidljive, BB Cream efekat

Cena edukacije

leptir-i-latice
Izaberite svoj promo paket uz edukaciju za BB Glow tretman:

START

250 €

SMART

350 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs