Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija​

Brazilska maderoterapija Totally Fit by Essence of Beauty na kojoj je tim naših strukovnih fizioterapeuta i iskusnih maderoterapeuta vredno radio poslednje 2 godine vrtoglavom brzinom stiče sve veću i veću popularnost.
leptir-i-latice

DETALJNIJE O BRAZILSKOJ MADEROTAERAPIJI

Brazilska Totally Fit maderoterapija by Essence of Beauty je naša autorska metoda uklanjanja celulita koja kombinuje posebnu tehniku ručne masaže uz upotrebu specijalno dizajniranih vakuum zvona. Brazilska Totally Fit maderoterapija by Essence of Beauty daje fenomenalne rezultate koji se veoma brzo primećuju na delovima tela napadnutim celulitom. I ovde se kao i kod drugih metoda uklanjanja celulita tretmani rade u seriji od 10 tretmana.
Brazilska maderoterapija Totally Fit je posebno efikasna za smanjenje obima stomaka, eliminaciju viška masnih naslaga i celulita na bokovima, definisanje i zatezanje nogu butina i nogu. Brazilska vakum maderoterapija polako dostiže sve veću popularnost u svetu zato što daje nekoliko puta brže rezultate u odnosu na klasičnu anticelulitnu maderoterapiju.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA – teorijska predavanja –Koža, Uzroci nastanka celulita i mesta pojavljivanja, Vrste celulita, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo brazilske maderoterapije, Doziranje brazilske maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu brazilske maderoterapije, Postupak nakon brazilske maderoterapije.
8 ČASOVA – praktična nastava –Tehnike brazilske mederoterapije u lečenju celulita
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana u dogovorenom terminu. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

leptir-i-latice
Izaberite svoj promo paket uz edukaciju:

START

200 €

SMART

290 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs