Anticelulit masaža

Anticelulit masaža

Kod pripadnica lepšeg pola utemeljeno je mišljenje da je ručna anticelulit masaža najefikasniji način uklanjanja celulita. Cilj naše edukacije je da vas naučimo kako da pravilno sprovodite anticelulit masažu kako bi se telo klijenta potpuno oslobodilo tzv narandžine kore.
leptir-i-latice

DETALJNIJE O ANTICELULIT MASAŽI

Anticelulit masaža je najpopularnija i najstarija metoda eliminacije celulita. Ova tehnika, pomaže da se ublaži edem i izbegne zadržavanje tečnosti. Anticelulit masaža ima kumulativni efekat. Njom se toksini i nečistoće eliminišu, te se tako direktno olakšava gubitak težine i obezbežuje dobrobit za čitav organizam. Anticelulit masažom zamor nestaje i snaga se vraća. Regeneracija ćelija se aktivira, tkiva se dekontaminiraju, cirkulacija krvi raste, protok limfe poboljšava i venski zastoj se smanjuje. Anticelulit masaža ima opuštajući efekat: mišići se relaksiraju.a nervni sistem postaje izbalansiran.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA – teorijska predavanja – Istorijat i razvoj masaže, Korisni efekti masaže, Ambijent i oprema prostorije za masažu, Koža, Celulit-definicija, uzroci i najčešća mesta na kojima se javlja, Sredstva za masažu, Dejstvo masaže, Doziranje u masaži, Indikacije i kontraindikacije, Priprema za masažu.
8 ČASOVA – praktična nastava – Osnovni masažni hvatovi u lečenju celulita, Osnovni masažni međuhvatovi u lečenju celulita.
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta za anticelulit masažu.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom tri dana u dogovorenom terminu. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

leptir-i-latice
Uz edukaciju anticelulit masaže paket START uključuje:

START

200 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs