Relaks masaža

Relaks masaža​

Ako ste do sada pokazivali sklonosti prema masaži i zaista želite time da se bavite onda je ovo jedinstvena prilika da ovladate relaks masažom. Zbog svakodnevnog sveprisutnog stresa sve veći broj ljudi oseća se iscrpljeno, napeto i ima veliku potrebu za relaksacijom. Mi ćemo vas naučiti kako da klijentima prenesete svoju pozitivnu energiju i na taj način im pomognete da poboljšaju svoje psiho-fizičko stanje.
leptir-i-latice

CIJ EDUKACIJE

Cilj naše edukacije je da vas naučimo kako da pravilno sprovodite masažu da bi se telo klijenta potpuno opustilo. Tokom edukacije upoznaćemo vas sa anatomijom i fiziologijom ljudskog tela, sa tehnikama masaže i komplesnim delovanjem tretmana.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

5 ČASA – teorijska predavanja – Istorijski razvoj masaže, Osnovi i podela masaže, Oprema prostorije za masažu, Sredstva za masažu, Dejstvo masaže, Doziranje u masaži, Indikacije i kontraindikacije, Priprema za masažu, Osnovni masažni hvatovi, Osnovni masažni međuhvatovi.
10 ČASOVA – praktična nastava – Masaža glave, vrata i grudnog koša, Masaža donjih ekstremiteta, Masaža gornjih ekstremiteta, Masaža grudi i trbuha, Masaža leđa.
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima masera za relaksacionu masažu.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 15. Nastava se odvija tokom tri dana u dogovorenom terminu. U pauzi je obezbedjeno osveženje

Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

leptir-i-latice
Uz edukaciju relaks masaže paket START uključuje:

START

230 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs