Gua Sha Masaža

Gua Sha Masaža

Gua Sha masaža lica je drevna kineska metoda koja se izvodi glatkim zaobljenim pločicama od ružičastog kvarca ili žada, prevlačenjem preko akupunkturnih tačaka. Ovo poludrago kamenje ima isceljujuće svojstvo tako što izvlači toksine iz tela, čisti kožu od nečistoća, aktivira limfni sistem i razmenu materija, stimuliše proizvodnju kolagena. 
leptir-i-latice

PREDNOSTI GUA SHA MASAŽE LICA

Gua Sha lifting masaža lica je apsolutni sinonim za luksuz u svakom smislu te reči jer garantuje zategnuto, mladalačko lice, jasnih kontura, bez otoka, a istovremeno potpunu relaksaciju. Masaža se radi na licu, vratu, dekolteu i ramenom delu leđa. Masaža poludragim kamenom je prirodan lifting bez operacije i ima mnogo prednosti. Rezultati koje dobijamo su impresivni. Podmlađivanje lica obuhvata jedinstvenu mešavinu visoko efikasnih tehnika Gua Sha masaže lica koja je poznata kao prirodni face-lifting. Popularnost ovog tretmana je velika i to sa razlogom!Smatra se da uspostavlja pozitivnu energiju i harmoniju, ima neverovatan antiage efekat, učvršćuje mišiće lica, uklanja bore i tamne podočnjake i održava mladalački izgled kože redovnom primenom. Savladajte ovu fenomenalnu tehniku na našoj akademiji i pružite svojim klijentima potpuno uživanje u ovom luksuznom tretmanu.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA – teorijska predavanja –Koža, Poreklo i efekti Gua Sha masaže, Oprema prostorije za Gua Sha masažu, Sredstva zamasažu, Dejstvo Gua Sha masaže lica, Doziranje Gua Sha masaže, Indikacije i kontraindikacije za primenu Gua Sha masaže.
4 ČASA – praktična nastava –Tehnike Gua Sha masaže lica Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta Gua Sha masaže lica.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 6. Nastava se odvija tokom jednog dana u dogovorenom terminu. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

leptir-i-latice
Izaberite svoj promo paket uz edukaciju:

START

150 €

SMART

190 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs