Hijaluronpen

Hijaluronpen

Hijaluron penom može se ubrizgati hijaluronska kiselina u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se ista ravnomerno raspoređuje bez grudvica. Ova metoda je nežna, gotovo bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora.
leptir-i-latice

PREDNOSTI HIJALURONPENA

– bez uboda igle
– neinvazivna tehnika
– neoperativna tehnika
– ne ostavlja ožiljke
– ne boli
– kratko vreme tretmana

 

Tematske jedinice koje obrađujemo:

3 ČASA – teorijska predavanja: Koža, Anatomija lica, Hijaluronska kiselina, Područja primene hijaluronpena, Indikacije, Kontraindikacije
7 ČASOVA – praktična nastava – Priprema kože za tretman, Tehnika rada hijaluronpeno na različitim regijama lica i tela Umirenje i nega kože nakon tretmana.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana u dogovorenom terminu. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

leptir-i-latice
Izaberite svoj promo paket uz edukaciju:

START

400 €

SMART

500 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs