Maderoterapija lica

Maderoterapija lica​

Osim maderoterapije tela koja je postala apsolutno najpopularnija tehnika oslobađanja od celulita, maderoterapija lica je takođe sve traženiji tretman u salonima lepote.Oni koji su probali facijalnu maderoterapiju uverili su se da ona dovodi do poboljšanja tonusa kože lica i daje efekat podmlađivanja jer podstiče proizvodnju elastina i kolagena.
leptir-i-latice

PREDNOSTI FACIJLANE MADEROTERAPIJE

Naša akademija ima u ponudi i edukaciju za facijalnog maderoterapeuta. Ovom fantastičnom neinvazivnom holističkom metodom tretiramo lice, vrat i dekolte, postižemo oslobađanje od toksina, remodeliranje kontura lica i aktivaciju fibroblasta.
Maderoterapijom lica, zapravo dobijamo zdravu kožu lica, jer ona značajno pomaže u otklanjanju akni i ostalih nakupljenih toksina na licu i u potkožnom tkivu. Ova masaža, pored toga što opušta um i mišiće lica, dobra je za osobe koje pate od migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode za kompjuterom, naprežući vid. 

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA – teorijska predavanja –Koža, Poreklo i efekti maderoterapije, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu maderoterapije.
4 ČASA – praktična nastava –Tehnike facijalne maderoterapije
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije lica

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 6. Nastava se odvija tokom jednog dana u dogovorenom terminu. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

leptir-i-latice
Izaberite svoj promo paket uz edukaciju:

START

120 €

SMART

180 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs