Maderoterapija

Maderoterapija

Čuli ste da je anticelulit masaža oklagijom najdelotvorniji i najprirodniji način za eliminaciju celulita, a takodje i najtraženija usluga u kozmetičkim salonima? Jako želite da se bavite tim veoma profitabilnim zanimanjem ali nemate od koga da naučite? Kontaktirajte nas što pre jer smo mi akreditovana obazovna ustanova za edukacije maderotarapije od strane Ministarstva prosvete!
leptir-i-latice

DEJSTVO MADEROTERAPIJE

Maderoterapija je potpuno prirodan tretman protiv celulita pri kome se masaža izvodi pomoću specijalno dizajniranih oklagija različitog oblika, koje obezbeđuju intenzivan pritisak na celulit, poboljšava cirkulaciju i izbacivanje viška tečnosti i toksina iz organizma. Maderoterapija je idealan tretman za osobe sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, osobama sa viškom vode u telu, osobama sa toksinima u potkožnom tkivu i celulitom.
Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju se mišići i zglobovi od bolova. Sve ove blagodeti maderoterapije su uslovile njenu primenu i u estetske svrhe. 

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA – teorijska predavanja –Koža, Uzroci nastanka celulita i mesta pojavljivanja, Vrste celulita, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu maderoterapije, Postupak nakon maderoterapije.
8 ČASOVA – praktična nastava –Tehnike mederoterapije u lečenju celulita
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana u dogovorenom terminu. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

leptir-i-latice
Izaberite svoj promo paket uz edukaciju:

START

270 €

SMART

350 €

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs