Prodavnica

Stayve Seanergy Peel-BIOMICRONEEDLING

243_1
4 900.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Stayve Seanergy Peel Kit je apsolutno novi jedinstveni proizvod, koji nam dolazi iz Južne Koreje. Preparat se koristi za BIOmicroneedling tretmane.

ŠTA JE TO BIOMICRONEEDLING?

Tretman biomicroneedlinga izvodimo potpuno prirodnim preparatima korejskog profesionalnog brenda Stayve Seanergy peel . Preparat se sastoji od 99% čistih hidrolizovanih iglica morskog sunđera-spicula koje imaju sposobnost da prodru duboko pod kožu i na tim mestima isporuče aktivne sastojke, kao tradicionalni microneedling, ali na potpuno prirodan, organski način. Tokom jednog tretmana moguće je uneti čak 3miliona biomikroiglica pod kožu.

EFEKTI TRETMANA:

✔ Eksfolijacija

✔ Pomaže pri obnavljanju kože

✔ Poboljšava stanje problematične kože

✔ Popravlja tonus i elastičnost kože

✔ Ima veliki uticaj na hiperpigmentacije

✔ Neguje teksturu kože

Glavni sastojak preparata je bodljikavi koral, takozvana “spicule” koji obiluje kalcijumom i mineralima iz dubine okeana.

Šta je Spicula?

Spicula je sirovi materijal prečišćen patentiranom tehnologijom rafiniranja od inkusa morskih algi koje žive u dubokom čistom okeanu. Probuđuju kožu, tako što je stimulišu na 72 sata da se obnavlja i regeneriše, poboljšava stanje problematične kože, deluje na hiperpigmentacije, utiče na poboljšanje tonusa kože, čini kožu glatkom i revitaliziranom.

Tokom tretmana Seaenergy Peel mikročestice "spicule" prodiru u dermalni sloj kože gde se zadržavaju između 36 i 48 sati. Njihov zadatak je da probude uspavane dermalne ćelije, koje se bude i kreću da napadaju spikulu. Tako aktivirane ćelije derma pomoću spikule stvaraju okruženje za samooporavljanje i samoregeneraciju kože podstičući sintezu kolagena i elastina. Na taj način, pomoću prirodnog efekta pilinga, koža se regeneriše i obnavlja.

Set sadrži 2 ampule koje su dovoljne za 3 tretmana lica.

Proizvođač: Stayve Južna Koreja

Generalni uvoznik i distributer: Essence of Beauty d.o.o Beograd

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije