Prodavnica

Arcaya White Vision ampule 5*2ml

426
2 490.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Ampula White Vision koja se koristi za tretman hiperpigmentisane kože – kože sa flekama bez obzira na uzrok nastanka. Glavne aktivne supstance su bela rada Bellis Perennis i vitamin C kao sredstva koja inhibiraju melanogenezu (proces stvaranja pigmenta melanina).

Depigmentacijska Bellis Perennis bazirana je na kumulativnonom dejstvu:
• inhibicije aktivnosti tirozinaze (enzim odgovoran za nastanak pigmenta melanina)
• redukcija sinteze tirozinaze (smanjuje stvaranje enzima odgovornog za nastanak pigmenta melanina)
• redukcija melanin-stimulirajućeg medijatora endotelina

Ekstrakt cvetova Bele Rade sadrži bioaktivne molekule: saponine, polifenole, flavonoide, polisaharide i inulin. Zbog prisustva ovih aktivnih komponenata, široka je primena ekstrakta bele rade u fitomedicini, jer pokazuje antimikrobno, antifungalno, antioksidativno i neuroprotektivno dejstvo. Bela rada ima jaki inhibirajući efekat na melanogenezu (proces stvaranja pigmenta melanina), što je i patentirano. Koči delovanje tirozinaze (enzim odgovoran za stvaranje pigmenta melanina). Obnavlja ćelije kože, posvetljuje melanin u epidermu. Smanjuje intenzitet ili potpuno uklanja pege. Ujednačava boju kože kod poremećaja pigmentacije (hiperpigmentacija, sunčane pege, staračke pege). Pored ovog dejstva, deluje i na dubinsku hidrataciju. Štiti kožu od oksidativnog stresa i idelaln je kozmetoterapeutik u kombinaciji sa dejstvom vitamin C.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanja 5 ampula x 2ml

Proizvodjač: ARCAYA Nemačka

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije