Prodavnica

Aparat za fototerapiju DEVOIR

662
49 000.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Fototerapija DEVOIR je aparat koji nudi potpunu, neablativnu metodu za podmlađivanje kože. Na aparatu možemo podesiti čak 7 različitih boja u zavisnosti od indikacija.
Crveno svetlo ima talasnu dužinu od 630 nm. Ono ima obeležja jakog izvora svetla, visoke čistoće i skladno proporcionalne gustoće energije kao i značajan uticaj prilikom negovanja kože, zdravstvene zaštite i lečenja. Zove se i aktivno biološko svetlo. Crveno svetlo može da poboljša aktivnost ćelija, da potpomogne metabolizam ćelija, da deluje tako da koža počne da izlučuje veliki broj belančevina kolagena i vlaknastih tkiva kojima ispunjava samu sebe, da ubrza cirkulaciju krvi, da poveća elastičnost kože i da poboljša uništeno i žuto i tamno stanje kože. Zatim postiže efikasnost protiv starenja, protiv oksidacije i vrši takav oporavak kože, koji ima neuporedivo dejstvo u odnosu na tradicionalnu negu kože. To je naročito korisno za one ljude koji se nalaze u fazi ozdravljenja i oporavka, za ljude sa suvom i alergijskom kožom. Štaviše, proces negovanja je vrlo jednostavan, prikladan i prijatan, blag i osećajan.
Glavna dejstva:
Izbeljivanje i ublažavanje pegavih mesta i oteklina na koži, rasturanje bora, oporavak oštećene kože, lečenje malenih bora i brazgotina, zatezanje pora i razmnožavanje belančevina kolagena

Plavo svetlo ima talasnu dužinu od 415 mm. Ono deluje tako da suzbija i obuzdava upale na koži i akne koje uglavnom prouzrokuju kiseli bakcili. Plavo-svetlo može da uništi ove bakterije bez povrede kožnog tkiva. Ono smanjuje broj akni u najvišoj mogućoj meri. Ono smanjuje i leči akne tokom razdoblja upale za vrlo kratko vreme. Savetujemo Vam da ga primenjujete u periodu lečenja jednom na svaka tri dana i to u trajanju od po 15 minuta svaki put.

Ljubičasto svetlo je ustvari dvo-pojasno svetlo. To je dakle kombinacija crvenog i plavog svetla, kojim se kombinuje efikasnost terapija ovih svetlosnih izvora. Naročito je korisno prilikom lečenja i oporavka kože od akni i ožiljaka koje su ostale od akni.

Žuto svetlo služi za snabdevanje kožnih ćelija sa energijom. Ono potpomaže delovanje žlezda. Isto tako pomaže i prilikom varenja hrane. Takođe leči kožne bolesti i poboljšava imunitetnu sposobnost.

Zeleno svetlo ima svojstva neutralizacije to jest deluje tako da sjedinjuje baze i kiseline, obavlja balansiranje i umiruje upale, Ono može da olakša zatezanje kože, pročisti limfu i limfne kanale, pa se koristi prilikom eliminacije edema odnosno nateklina.
Natekline nastaju usled prelaska tečnosti iz krvi u podkožno tkivo.

Narandžasto svetlo povećava energetski nivo ćelija u pravilnim sekvencama. Ono može efikasno da ubrza metabolizam odnosno hemijske procese prilikom varenja hrane.

Belo svetlo prodire u duboke slojeve kože. Ono može efikasno da ubrza metabolizam aktivnih tkiva. Ono razgrađuje i izaziva prskanje odnosno disperziju sakupljene tečnosti u mrljama i plikovima na koži. Ono poboljšava finoću linija kože i zateže opuštenu kožu.

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije