Tretmani tela

Look better, Feel better...

Prijavite se na našu mailing listu za informacije o akcijama i popustima.

Ostvavite nam vašu email adresu da bi smo Vas redovno obaveštavali o svim specijalnim ponudama Essence of Beauty kompanije.

Utisci klijenata

Salon lepote Essence of Beauty posećujem dugi niz godina. Probala sam većinu tretmana lica, od kojih posebno preporučujem dijamantsku mikrodermoabraziju u kombinaciji sa neinvazivnom mezoporacijom. Trtman je potpuno bezbolan i bezbedan, a lice mi je nakon njega sveže i blistavo.
Mirjana Stošić
Redovan sam klijent salona Essence of Beauty, bar jednom u 7 dana odlazim na neki od tretmana lica i relaks masažu. Omiljeni tretman lica mi je ultrazvučno čišćenje u kombinaciji sa BB Glow tretmanom i fototerapijom. Od masaža najviše volim Marokanski SPA tretman.
Natalija Marković
Prezadovoljna sam tretmanima maderoterapije tela koje salon Essence of Beauty pruža. Osim toga, redovno kod njih radim pedikir, manikir i klasičan tretman lica. Sada planiram da krenem i sa tretmanima laserske epilacije u Essence f Beauty, jer sam od drugarice čula da je uspela da se reši neželjenih dlačica uz pomoć njihovog diodnog lasera.
Anita Jovanovski
Veoma sam zadovoljna tretmanima lica i masažama u salonu Essence of Beauty. Posebno preporučujem maderoterapiju lica i hydrafacial tretman.
Ljiljana Strahinović

Bulevar Zorana Đinđića 6
11070 Novi Beograd, Srbija

Ponedeljak-Petak
10h - 20h
Subota
10h - 15h