Prodavnica

Arcaya Collagen Plus ampule 5*2ml

410
2 290.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Collagen Plus ampule su izuzetno efikasne kod kože koja se izborala pod uticajem eksternih faktora, fotooštećena koža, prerano ostarela i dehidrirana koža.

Ciljani tretman za redukovanu elastičnost kože i bore.

Kolagen je najvažniji protein u ljudskom organizmu, a koži daje čvrstinu i elastičnost. Odgovoran je za stanje i estetski izgled kože, kose i noktiju. Sagrađen je od dugih peptidnih lanaca u kojima se nalaze aminokiseline. Ljudski organizam ima sposobnost stalne sinteze kolagena, koji je potreban zbog rasta i zamene istrošenih tkiva i za obnovu oštećenog tkiva. Međutim, s vremenom se smanjuje kapacitet njegove obnove zbog procesa starenja.
Regenerativne ampule sa kolagenom utiču na povećanje elastičnosti kože.
Sadržaj ampula kreira film na koži čineći konture lice glatkim i podmlađenim, a sposobnost kože da vezuje i zadržava vodu je obnovljena. Ampula sadrži solubilni kolagen prirodni protein koji je mešavina prekursora zrelog kolagena, ekstrakte pšeničnih klica- Triticum Vulgare, alantoin i pantenol koju dodatno regenerišu kožu i deluju kao humektansi.

Collagen Plus ampule su odlične kao ciljani tretman za redukovanu elastičnost kože i bore.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanje 5 ampula x 2ml

Proizvodjač: ARCAYA Nemačka

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije