Prodavnica

Set 5 Stayve mezokoktela

00009
9 200.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Set od 5 Stayve mezokoktela sadrži sledeće ampule:

*Collagen ampula sadrži hidrolizovani kolagen kao glavni sastojak, koji je idealan kako za učrvšćivanje kože, tako i protiv bora. Sadrži visok nivo proteina što čini kožu čvršćom i hidriranom tako što zadržava vlagu. Takođe sadrži i druge sastojke kao što su: Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera i Callus Culture Extract koji su poznati anti-oksidanti koji su idealni protiv starenja jer sprečavaju isušivanje kože tako što balansiraju nivo lipida.

*Idebenone ampula sadrži Hydroxydecyl Ubiquinone kao glavni sastojak koji je poznat i kao Idebenon i predstavlja najmoćniju poznatu supstancu protiv starenja. Pomaže protiv starenja kože i ima veliki uticaj na učvršćivanje kože. Ovaj sastojak ima 4 puta jače dejstvo od vitamina C i čak 10 puta snažnije dejstvo od koenzima Q10. Sadrži i druge sastojke kao što su voćni ekstrakt Allantoin i Hippophae Rhamnoides koji hrane kožu i čine je glatkom.

*Stayve EGF Gold Peptide ampula sadrži sintetički peptid sa koloidnim zlatnim česticama koji intenzivno stimuliše sitezu kolagena. Visko obogaćena formula protiv bora, uključujući mnoge ekstrakte biljaka, niacinamid, kao i kulture matičnih ćelija što rezultira intenzivnom hidratacijom. Ovo su visoko obogaćene ampule koje pružaju hidratantnost, stimulišu sintezu kolagena i poboljšavaju zaštitne funkcije kože, povećavaju elastičnost kože, minimiziraju pore i prosvetljuju ten.

*Microbiome ampula sadrzi Bifida Ferment Lysate i Lactobacillus/Soybean Ferment Extract koji poboljšavaju stanje kože i smanjuju joj hiperosetljivost. Ova ampula takođe ima i odličan efekat hidriranja.

*Citron & Calendula ampula sadrži cvet kalendule kao glavni sastojak. Kalendula je u narodu poznata kao kraljica umirivanja kože. Pomaže u smirivanju osetljive, suve i ispucale kože, a takođe je idealna i za uznemirenu kožu jer pomaže inhibiciji upale i jačanju kožnog tkiva za zaceljivanje rana. Sadrži i druge sastojke kao što je ulje limunove kore koja je idealna za masnu i za iziritiranu kožu.

Ampula 8ml.

Proizvođač: Stayve Južna Koreja

Generalni uvoznik i distributer: Essence of Beauty d.o.o Beograd

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije