Prodavnica

Set 3 Stayve mezokoktela

Stayve set
5 865.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Set od 3 Stayve mezokoktela sadrži sledeće ampule:

*Collagen ampula sadrži hidrolizovani kolagen kao glavni sastojak, koji je idealan kako za učrvšćivanje kože, tako i protiv bora. Sadrži visok nivo proteina što čini kožu čvršćom i hidriranom tako što zadržava vlagu. Takođe sadrži i druge sastojke kao što su: Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera i Callus Culture Extract koji su poznati anti-oksidanti koji su idealni protiv starenja jer sprečavaju isušivanje kože tako što balansiraju nivo lipida.

*Idebenone ampula sadrži Hydroxydecyl Ubiquinone kao glavni sastojak koji je poznat i kao Idebenon i predstavlja najmoćniju poznatu supstancu protiv starenja. Pomaže protiv starenja kože i ima veliki uticaj na učvršćivanje kože. Ovaj sastojak ima 4 puta jače dejstvo od vitamina C i čak 10 puta snažnije dejstvo od koenzima Q10. Sadrži i druge sastojke kao što su voćni ekstrakt Allantoin i Hippophae Rhamnoides koji hrane kožu i čine je glatkom.

*Hyaluronic Acid ampula je ključ za vlažnu, hidiranu i blistavu kožu. Ova ampula sadrži tri različite veličine molekula hijaluronske kiseline u rasponu od 3,000 do 10,000 Daltona i tri različite vrste peptida: Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide 1, Palmitoyl Pentapeptide-4 koji obnavljaju vlagu, poboljšavaju sintezu kolagena I pojačavaju elastičnost kože. Ampula je obogaćena i četicama zlata čistoće 99,9% koje utiče na pročišćavanje kože.

Ampula 8ml.

Proizvođač: Stayve Južna Koreja

Generalni uvoznik i distributer: Essence of Beauty d.o.o Beograd

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije