Prodavnica

Set 3 Stayve mezokoktela

Stayve set
5 865.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Set od 3 Stayve mezokoktela sadrži sledeće ampule:

*Hyaluronic Acid ampula je ključ za vlažnu, hidiranu i blistavu kožu. Ova ampula sadrži tri različite veličine molekula hijaluronske kiseline u rasponu od 3,000 do 10,000 Daltona i tri različite vrste peptida: Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide 1, Palmitoyl Pentapeptide-4 koji obnavljaju vlagu, poboljšavaju sintezu kolagena I pojačavaju elastičnost kože. Ampula je obogaćena i četicama zlata čistoće 99,9% koje utiče na pročišćavanje kože.

*Idebenone ampula sadrži Hydroxydecyl Ubiquinone kao glavni sastojak koji je poznat i kao Idebenon i predstavlja najmoćniju poznatu supstancu protiv starenja. Pomaže protiv starenja kože i ima veliki uticaj na učvršćivanje kože. Ovaj sastojak ima 4 puta jače dejstvo od vitamina C i čak 10 puta snažnije dejstvo od koenzima Q10. Sadrži i druge sastojke kao što su voćni ekstrakt Allantoin i Hippophae Rhamnoides koji hrane kožu i čine je glatkom.

*Stayve Salmon DNA Gold Ampoule – serumi za brzo lečenje i regeneraciju tkiva. Ovaj fenomenalni serum sadrži DNK ekstrahovan iz semena lososa koji može prouzrokovati brzo zarastanje i regeneraciju kože. Takođe daje i sjajan efekat pročišćavanja tena.

PODIZANJE, UČVRŠĆIVANJE I ZATEZANJE KOŽE

Ovo je visoko obogaćena ampula dizajnirana da aktivno
utiče na umornu kožu sa oslabljenim tonusom i izraženim sivilom, povećava elastičnost kože, sužava pore, neguje, hidrira, zateže i jača otpornost kože. Posebno je pogodna za tretiranje ožiljaka i strija.

Ampula 8ml.

Proizvođač: Stayve Južna Koreja

Generalni uvoznik i distributer: Essence of Beauty d.o.o Beograd

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije