Prodavnica

Esfolio Hydrogel Snail Mask

274
350.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu
Hidrogel maska je sastavljena od prirodnog, visoko molekularnog gela, odlično regeneriše kožu, a njen efekat traje 24 h. Zahvaljujući svojoj strukturi, ima osobinu da bolje“zaključa“ vodu u svojoj strukturi, i zato bolje hidrira kožu od sheet maske. Zato je svim Hydrogel maskama prvi zadatak da hidriraju kožu i hrane je aktivnim sastojcima koji su baš vama potrebni.
Tokom upotrebe možete videti da se aktivni sastojci sadržani u hidrogelu postepeno apsorbuju u kožu, i gel postaje sve tanji i suvlji, a vaša koža divna i glatka.

Sadržaj koji ostane u kesici možete sutradan naneti na celo lice; ne ispirajte.

Hidrogel maske se lako koriste, bilo kada i bilo gde.
HYDROGEL SNAIL MASKA ( OD PUŽEVE SLUZI )

Hidrogel maska od puževe služi sadrži elastin, hijaluronsku kiselinu i proteine koji su odlični za kožu lica. Nakon upotrebe, pege i fleke na licu postaju manje vidljive, uklanjaju se sitne bore, a koža dobija potrebnu dozu vlage. Hranljivi sastojci koje sadrži ova maska daju Vašoj koži vitalnost i vraćaju joj enegiju i elastičnost.
Uputstvo za upotrebu:
1. Uklonite šminku i druge nečistoće sa lica penom ili nekim drugim sredstvom za čisćenje. Nanesite odgovarajući tonik i dobro osušite lice.
2. Otvorite i raširite masku, namestite je na lice da što bolje prianja, prvo na deo oko očiju, pa zatim na ostali deo lica.
3. Opustite se sa maskom 15 ~ 20 min i skinite je. Ne ispirajte.
4. Tečnost koja ostane u kesici sutradan možete naneti na lice; ne ispirati

Savet: najbolje koristiti uvece pre spavanja
Sadrzaj: 28 gr
Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije
Scroll to Top