Prodavnica

Esfolio Hydrogel Gold Mask

272
350.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu
Hidrogel maska je sastavljena od prirodnog, visoko molekularnog gela, odlično regeneriše kožu, a njen efekat traje 24 h. Zahvaljujući svojoj strukturi, ima osobinu da bolje“zaključa“ vodu u svojoj strukturi, i zato bolje hidrira kožu od sheet maske. Zato je svim Hydrogel maskama prvi zadatak da hidriraju kožu i hrane je aktivnim sastojcima koji su baš vama potrebni.
Tokom upotrebe možete videti da se aktivni sastojci sadržani u hidrogelu postepeno apsorbuju u kožu, i gel postaje sve tanji i suvlji, a vaša koža divna i glatka.
Sadržaj koji ostane u kesici možete sutradan naneti na celo lice; ne ispirajte.
Hidrogel maske se lako koriste, bilo kada i bilo gde.

HYDROGEL ZLATNA (GOLD) MASKA
Inovativna hidrogel maska bogata je kolagenom, jedinjenjima koji hidriraju kožu kao i česticama čistog zlata. Hidrogel zlatna maska podstiče obnavljanje kože, vraća joj vitalnost i energiju pa koža nakon upotrebe izgleda sveže, sjajno i blistavo. Duboko hidrira kožu, ne ostavlja masan i lepljiv trag.

Uputstvo za upotrebu:

1. Uklonite šminku i druge nečistoće sa lica penom ili nekim drugim sredstvom za čisćenje. Nanesite odgovarajući tonik i dobro osušite lice.
2. Otvorite i raširite masku, namestite je na lice da što bolje prianja, prvo na deo oko očiju, pa zatim na ostali deo lica.
3. Opustite se sa maskom 15 ~ 20 min i skinite je. Ne ispirajte.
4. Tečnost koja ostane u kesici sutradan možete naneti na lice; ne ispirati

Savet: najbolje koristiti uvece pre spavanja
Sadrzaj: 28 gr

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije
Scroll to Top