Prodavnica

BCN Hyaluronic Acid 2% (3ml)

šifra proizvoda 8065
2 400.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Hijaluronska kiselina je prirodni molekul kože. Zadužena je za održavanje optimalnog nivoa hidratacije, elastičnosti i zdrav izgleda kože. Kada se nanese na kožu stvara visokoelastični film i pomaže koži da zadrži vodu u međućelijskom matriksu. Hijaluronska kiselina je idealna hidrantna baza, koja olakšava bolju penetraciju svih drugih aktivnih supstanci u ćeliju. U mezoterapiji preporučuje za tretiranje umorne kože, kože oštećene od sunca, suve kože. Pored toga koristi se kako za prevenciju starenja tako i za tretiranje već postojećih znakova starenja.
Hijaluronska kiselina popunjava prostor između kolagenih i elastičnih vlakana. Uloga hijaluronske kiseline u koži je da obezbedi mehanizam transporta esencijalnih hranljivih materija iz krvotoka do ćelija. Ona hidrira kožu, sprečava gubitak vlage u njoj, uklanja štetna jedinjenja iz kože i obnavlja dermis. Deluje protiv slobodnih radikala i štiti kožu od štetnog UV zračenja.
Neretikularna hijaluronska kiselina je linearni polisaharid i pripada porodici Glikozaminoglikana. U serumu, viskozitet i molekularna veličina su veoma približni prirodnoj hijaluronskoj kiselini, što omogućava odličnu penetraciju u tkivo.
Vial 3ml

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije
Scroll to Top