Prodavnica

BCN Adipo (5ml)

šifra proizvoda 8034
1 700.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Anticelulitni koktel
BCN Adipo je koktel namenjen za borbu protiv celulita i zatezanje kože, kao i estetski problema na licu „duple brade“. Aktivne supstance u osnovi koktela su: L-Carnitine, Caffeine, Fucus, Ruscus, Organic Silica, Glaucine. Zahvaljujući prisustvu L-Carnitine i Caffeine u koktelu efikasno se mobilišu nagomilane masnoće i oslobađaju tako da ih metabolizam može sagoreti. Caffeine takođe pospešuje cirkulaciju, jača i zateže kožu i poboljšava vizuelno stanje celulita. Fucus ima drenažni efekat i pomaže organizmu da se reši viška zadržane tečnosti, a poseban doprinos daje na edeme uzorkovane celulitom. Ruscus pomaže u otklanjanju problema nastalih kao posledica loše cirkulacije krvi. Glaucine je molekul koji stimuliše lipolizu i inhibira nastanak novih masnih ćelija. Negov najvažniji doprinos se ogleda u znatnom popravljanju izgleda „pomorandžine kore“ na površini tela. Organic Silica hidrira i regeneriše ćelije i stimuliše sintezu kolagena.
Važno je imati na umu da ovaj koktel sadrži Caffeine i da ga ne treba koristiti zajedno sa proizvodima koji imaju JOHIMIBIN.

Zbog prisutva ruskusa takođe se ne preporučuje za osobe koje imaju srčana oboljenja, čir na želudcu, kao i trudnice i dojilje.

Vial 5ml

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije
Scroll to Top