Prodavnica

Arcaya set od 10 ampula

435
3 640.00rsd
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Arcaya Hydro Performance set sadrži:

5x2ml Hyaluron Plus

5x2ml Crystal

Hyaluron Plus ampula

Turbo hidratantna ampula sa visokom koncentracijom Hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina je molekul snažne biološke aktivnosti. Od velike je važnosti njena sposobnost vezanja vode, čime se održavaju optimalna vlažnost i elastičnost kože. Biološka aktivnost fragmenata hijaluronske kiseline koji prodiru duboko u kožu je pokretanje vrlo specifičnih fizioloških mehanizama kao što su epitelijalno i dermalno zaceljivanje i podsticanje sinteze sopstvene hijaluronske kiseline. Celi molekuli hijaluronske kiseline ostvaruje dejstvo vlaženja. Sodium Hyaluronate – so hijaluronske kiseline je mnogo manje molekulske mase od hijaluronske kiseline što joj omogućava sposobnost dubinske penetracije u kožu. Tokoferol acetat (vitamin E), hidrolizovani proteini soje i betain daju dodatno regenerišuće, antioksidativno i hidratišuće dejtvo.
Ove turbo –hidratacione ampule sa efektom na popunjavanje bora su idelane za Anti-Age i Hidratacione tretmane bilo kog tipa kože.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Crystal ampula

Ove ampule daju efekat zatezanja kože i brišu znakove starenja. Glavni aktivni sastojci ampule Crystal sastoje se od čistih kvarcnih kristala u obliku praha. Svi tragovi umora i smanjene elastičnosti se sistematski mogu izbrisati, što dovodi do prirodnog sjaja kože.

Ampula Crystal je takođe idealna za tretiranje nečiste kože nakon puberteta.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Proizvodjač: ARCAYA Nemačka

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije