Aparaturno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Aparaturno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Edukacija za profesionalno aparaturno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom već od 12.000rsd! Ultrazvučno čišćenje lica je bezbolan, bezbedan, i planetarno popularan tretman, koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvodni tretman pre zahtevnijih kozmetičkih procedura. Ultrazvučnom špatulom se sa kože lica skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore, što je apsolutno osnovni korak svake nege. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice čisto i rehidrirano.

Termine za individualne obuke možete dogovoriti pozivom na broj: 062 455 200

EDUKUJTE SE ZA PROFESIONALNU UPOTREBU ULTRAZVUČNE ŠPATULE

Ultrazvučna špatula je hidroabrazijski uređaj zasnovan je na fizičkom fenomenu brzog ultrazvučnog prskanja vodom. Dolazeći u kontakt sa vlažnom površinom kože, špatula emituje ultrazvučne talase kako bi kapljice vode mogle da odvoje mrtve ćelije kože od površine kože. Osim toga, ultrazvuk radi i finu mikromasažu kože, kojom se obezbedjuje optimalna prokrvljenost i saturacija kiseonikom te pobudjuju mnogi uspavani i usporeni metabolički i regenerativni procesi u koži.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 4. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.


Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

start
12 000 rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat

Zakažite termin
smart
19 000 rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat
  • Ultrazvučna špatula
Zakažite termin

* Za vreme trajanja epidemije Covid 19 virusa cena individualne edukacije je ista kao cena grupne.

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs