Novo u našem web shopu: BCN Institute profesionalni mezokokteli i hemijski pilinzi

BCN Institute je španski brend sa sedištem u Barseloni. Na svetskom tržištu brendovi mezokoktela španskog porekla kategorišu se kao apsolutni lideri. Proizvodi BCN Institute su zastupljeni u više od 60 država sveta na svih pet kontinenata. Brend je dobio brojne nagrade za kvalitet proizvoda od strane najrenomiranijih institucija na svim kontinentima. Mezokokteli i serumi su izuzetno efikasni u tretiranju različitih problematika na koži lica i tela.
Zahvaljujući neograničenim mogućnostima kombinovanja, BCN Institute pruža mogućnost uspešnog tretiranja problema kao što su: zrela, aknozna, nečista, suva i dehidrirana koža, ožiljci, opadanje i slabljenje korena kose, nagomilane masti, celulit itd.

Proizvode BCN Institute karakteriše visok kvalitet. Proizvodni proces je sertifikovan standardom ISO 22716 što predstavlja garanciju najvišeg nivoa kvaliteta. Kvalitet finalnih proizvoda je u skladu sa standardom ISO 9001 za kvalitet što ispunjava ograničen broj kozmetoloških proizvoda u svetu. Proizvodni proces se odvija u skladu sa GMP standardima koji se primenjuju u svim fazama procesa: instaliranju i nabavci sredstava za proizvodnju, selekciji i obradi sirovina, pa sve do završnih pakovanja.