Novo u našem web shopu: Bandi profesionalna kozmetika

Ponuda našeg web shopa za profesionalce od danas je obogaćena kozmetičkim preparatima čuvenog poljskog brenda Bandi. Hemijske pilinge po kojima su veoma poznati, pilinge, maske za lice, mleka, tonike, kreme, serume za ciljanu negu, sve to od sada možete kupiti u našoj on-line prodavnici!

Bandi se na tržištu Poljske pojavio pre punih 35 godina sa vizijom da ponudi savršenu rutinu nege kože damama svih starosnih doba, svuda u svetu. Iz tog razloga, svoje proizvode dizajnira tako da oni pouzdano  dovode do rešenja problema . Brza i savršena efikasnost preparata postiže se visokom koncentracijom aktivnih sastojaka.

Fokus tima dermatologa, farmaceuta, kozmetičara i tehnologa okupljenih u istraživačko-naučnom centru punih 35 godina je uvek na kvalitetu i bezbednosti proizvoda. Prilikom razvoja i proizvodnje sa velikom pažnjom pristupa se nabavci i upotrebi isključivo čistih bioloških sastojaka. Tri i po decenije iskustva i nezavisne kontrole garantuju visoki kvalitet ovih proizvoda za kozmetičke profesionalce.