Otvoren je Essence Of Beauty WEB SHOP

Kompanija Essence of Beauty Vam od danas pruža mogućnost da ceo asortiman profesionalnih proizvoda za maderoterapiju kupite on-line preko web shop-a. Svi maderoelementi koji su u ponudi napravljeni su od visokokvalitetne kuvane bukve sa završnom ručnom obradom. Po izradi, drvo se prekriva specijalnim ekološkim zaštitnim lakom koji ne sadrži nikakve toksične elemente.

Početkom godine u organizaciji Edukativnog centra Essence of Beauty organizovana je prva edukacija za profesionalno izvođenje BB Glow tretmana u Srbiji. BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Najnoviji trend u tehnologiji za negu kože. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat.

Svi BB Glow Profesionalci sada imaju priliku da on-line naruče sve što im je neophodno za uspešno sprovođenje BB Glow tretmana: dermapen aparat, nano iglice, Stayve BB Glow pigmente i serume, Stayve umirujuću kremu koja je obavezna nakon BB Glow tretmana, sheet maske i ostale proizvode.

Kompletnu ponudu naših proizvoda za BB Glow i maderoterapiju možete pogledati na našem web shopu.