Edukujte se za terapeuta anticelulit masaže po fenomenalnoj ceni sa 20% popusta samo u maju mesecu!

Termin sledeće grupne edukacije u Beogradu:
12. maj 2019. godine

Kod žena je utemeljeno mišljenje da je ručna anticelulit masaža najefikasniji način uklanjanja celulita. Cilj naše edukacije je da vas naučimo kako da pravilno sprovodite anticelulit masažu kako bi se telo klijenta potpuno oslobodilo tzv narandžine kore.

Tematske jedinice koje obrađujemo

2 ČASA – teorijska predavanja – Istorijat i razvoj masaže, Korisni efekti masaže, Ambijent i oprema prostorije za masažu, Koža, Celulit-definicija, uzroci i najčešća mesta na kojima se javlja, Sredstva za masažu, Dejstvo masaže, Doziranje u masaži, Indikacije i kontraindikacije, Priprema za masažu.

8 ČASOVA – praktična nastava –  Osnovni masažni hvatovi u lečenju celulita, Osnovni masažni međuhvatovi u lečenju celulita.
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta za anticelulit masažu.

Trajanje edukacije

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte

Iznos školarine

Redovna cena školarine iznosi 25.000rsd i moguće je platiti na 2 rate. U cenu je uključen priručnik za učenje.

Prijava

Na edukaciju se možete prijaviti pozivom na broj 062/455-200 ili slanjem maila na adresu: info@essenceofbeauty.rs

Mesto na obuci rezervišete uplatom avansa u visini od 30% cene obuke.

Kontaktirajte nas radnim danima od 10h-17h