Edukujte se za terapeuta maderoterapije lica!

Termin grupne obuke u Beogradu: 13. april 2019.godine

Termin grupne obuke u Novom Sadu: 2. april 2019.godine

Termine za individualne obuke možete dogovoriti pozivom na broj: 062 455 200

Osim maderoterapije tela koja je postala apsolutno najpopularnija tehnika oslobađanja od celulita,  maderoterapija lica je takođe sve traženiji tretman u salonima lepote.Oni koji su probali  facijalnu maderoterapiju uverili su se da ona dovodi do poboljšanja tonusa kože lica i daje efekat podmlađivanja jer podstiče proizvodnju elastina i kolagena.

Tematske jedinice koje obrađujemo

1 ČAS – teorijska predavanja –Koža, Poreklo i efekti maderoterapije, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu maderoterapije.

3 ČASA – praktična nastava –Tehnike facijalne maderoterapije
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije lica.

Trajanje edukacije

Ukupan fond časova edukacije je 4. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Iznos školarine

Školarinu u iznosu od 19.000 rsd moguće je platiti na 2 rate. U cenu je uključen set od 5 drvenih maderoelemenata za rad i sertifikat na engleskom jeziku.

Individualne obuke

U našem edukativnom centru za Vas možemo organizovati i individualnu obuku u trajanju od 3 časa po ceni od 22.000 rsd. U cenu je uključen set od 5 drvenih maderoelemenata za rad i sertifikat na engleskom jeziku.

Na individualnu obuku je potrebno dovesti osobu koja će biti model za vežbu.

Prijava

Na edukaciju se možete prijaviti pozivom na broj 062/455-200 ili slanjem maila na adresu: info@essenceofbeauty.rs

Mesto na obuci rezervišete uplatom avansa u visini od 30% cene obuke.

Kontaktirajte nas