Sertifikovani terapeut relax masaze

Edukujte se za masera relaks masaže

Ako ste do sada pokazivali sklonosti prema masaži i zaista želite time da se bavite onda je ovo jedinstvena prilika da ovladate relaks masažom. Zbog svakodnevnog  sveprisutnog stresa sve veći broj ljudi oseća se iscrpljeno, napeto i ima veliku potrebu za relaksacijom. Mi ćemo vas naučiti kako da klijentima prenesete svoju pozitivnu energiju i na taj način im pomognete da poboljšaju svoje psiho-fizičko stanje.

Cilj naše edukacije je da vas naučimo kako da pravilno sprovodite masažu da bi se telo klijenta potpuno opustilo.
Tokom edukacije upoznaćemo vas sa anatomijom i fiziologijom ljudskog tela, sa  tehnikama masaže i komplesnim delovanjem tretmana.

Tematske jedinice koje obrađujemo

12 SATI – teorijska predavanja – Istorijski razvoj masaže, Osnovi i podela masaže, Oprema prostorije za masažu, Sredstva za masažu, Dejstvo masaže, Doziranje u masaži, Indikacije i kontraindikacije, Priprema za masažu, Osnovni masažni hvatovi, Osnovni masažni međuhvatovi.
20 SATI – praktična nastava – Masaža glave, vrata i grudnog kosa, Masaža donjih ekstremiteta, Masaža gornjih ekstremiteta, Masaža grudi i trbuha, Masaža leđa.
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima masera za relaksacionu masažu.

Trajanje edukacije

Edukacija traje dva meseca. Ukupan fond časova je 32. Nastava se odvija vikendom-subotom i nedeljom posle podne. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte

Predavač

G-djica Jelena Milošević, diplomirani fizioterapeut.

Iznos školarine

Školarinu u iznosu od 17.500rsd moguće je platiti na 2 rate.

Prijava

Na edukaciju se možete prijaviti pozivom na broj 069/455-90 99 ili slanjem maila na adresu: info@essenceofbeauty.rs

Smeštaj

Polaznici edukacije koji nisu iz Beograda mogu kod našeg partnera http://www.lazarlux.com/ obezbediti smeštaj u veoma komfornim apartmanima po specijalnim cenama.

Kontaktirajte nas