Edukujte se zasertifikovanog terapeuta maderoterapije

Edukujte se za terapeuta maderoterapije

Čuli ste da je anticelulit masaža oklagijom najdelotvorniji i najprirodniji način za eliminaciju celulita, a takodje i najtraženija usluga u kozmetičkim salonima ovog proleća? Jako želite da se bavite tim veoma profitabilnim zanimanjem ali nemate od koga da naučite? Kontaktirajte nas što pre jer danas u našem edukativnom centru počinje prijava na obuku za terapeuta maderoterapije.

Tematske jedinice koje obrađujemo

2 SATA – teorijska predavanja –Koža, Uzroci nastanka celulita i mesta pojavljivanja, Vrste celulita, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije I kontraindikacije za primenu maderoterapije, Postupak nakon maderoterapije

8 SATI – praktična nastava –Tehnike mederoterapije u lečenju celulita
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije.

Trajanje edukacije

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija u prepodnevnim terminima od ponedeljka do petka Nastavu je moguće organizovati i vikendom u slučaju da polaznicima tako odgovara. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte

Predavač

G-djica Jelena Milošević, diplomirani fizioterapeut i sertifikovani edukator za maderoterapiju

Iznos školarine

Školarinu u iznosu od 40.000 rsd moguće je platiti na 2 rate. U cenu je uključen set drvenih elemenata za rad.

Prijava

Na edukaciju se možete prijaviti pozivom na broj 069/455-90 99 ili slanjem maila na adresu: info@essenceofbeauty.rs

Smeštaj

Polaznici edukacije koji nisu iz Beograda mogu kod našeg partnera http://www.lazarlux.com/ obezbediti smeštaj u veoma komfornim apartmanima po specijalnim cenama.

Kontaktirajte nas