Edukujte se zasertifikovanog terapeuta maderoterapije

Edukujte se za terapeuta maderoterapije

Termini sledećih edukacija:
15. april 2018.godine – popunjeno
22. april 2018. godine

Čuli ste da je anticelulit masaža oklagijom najdelotvorniji i najprirodniji način za eliminaciju celulita, a takodje i najtraženija usluga u kozmetičkim salonima? Jako želite da se bavite tim veoma profitabilnim zanimanjem ali nemate od koga da naučite? Kontaktirajte nas što pre jer danas u našem edukativnom centru počinje prijava na obuku za terapeuta maderoterapije.

Tematske jedinice koje obrađujemo

2 ČASA – teorijska predavanja –Koža, Uzroci nastanka celulita i mesta pojavljivanja, Vrste celulita, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu maderoterapije, Postupak nakon maderoterapije.

8 ČASOVA – praktična nastava –Tehnike mederoterapije u lečenju celulita
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije.

Trajanje edukacije

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

 Iznos školarine

Školarinu u iznosu od 40.000 rsd moguće je platiti na 2 rate. U cenu je uključen set drvenih oklagija za rad i priručnik za učenje.

Individualne obuke

U našem edukativnom centru za Vas možemo organizovati i individualnu obuku u trajanju od 8 časova po ceni od 48.000 rsd. U cenu je uključen set drvenih elemenata za rad i priručnik za učenje.

Prijava

Na edukaciju se možete prijaviti pozivom na broj 062/455-200 ili slanjem maila na adresu: info@essenceofbeauty.rs

Mesto na obuci rezervišete uplatom avansa u visini od 30% cene obuke.

Smeštaj

Polaznici edukacije koji nisu iz Beograda mogu kod našeg partnera http://www.lazarlux.com/ obezbediti smeštaj u veoma komfornim apartmanima po specijalnim cenama.

Kontaktirajte nas