Edukujte se zasertifikovanog terapeuta maderoterapije

Edukujte se za terapeuta maderoterapije po SPECIJALNOJ CENI od 36.000 rsd samo u martu mesecu!

Termin sledeće grupne obuke u Beogradu:
24.mart  2019. godine

Termin sledeće grupne obuke u Novom Sadu:

13.mart  2019. godine

Termine za individualne obuke možete dogovoriti pozivom na broj: 062 455 200

Čuli ste da je anticelulit masaža oklagijom najdelotvorniji i najprirodniji način za eliminaciju celulita, a takodje i najtraženija usluga u kozmetičkim salonima? Jako želite da se bavite tim veoma profitabilnim zanimanjem ali nemate od koga da naučite? Kontaktirajte nas što pre jer danas u našem edukativnom centru počinje prijava na obuku za terapeuta maderoterapije.

Tematske jedinice koje obrađujemo

2 ČASA – teorijska predavanja –Koža, Uzroci nastanka celulita i mesta pojavljivanja, Vrste celulita, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu maderoterapije, Postupak nakon maderoterapije.

8 ČASOVA – praktična nastava –Tehnike mederoterapije u lečenju celulita
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije.

Trajanje edukacije

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.

Potrebna dokumentacija za upis

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

 Iznos školarine

Školarinu u iznosu od 40.000 rsd moguće je platiti na 2 rate. U cenu je uključen set od 5 drvenih oklagija za rad, 500 ml ulja za maderoterapiju, priručnik za učenje i sertifikat na engleskom jeziku.

Individualne obuke

U našem edukativnom centru za Vas možemo organizovati i individualnu obuku u trajanju od 8 časova po ceni od 48.000 rsd. U cenu je uključen set od 5 drvenih oklagija za rad, 500 ml ulja za maderoterapiju, priručnik za učenje i sertifikat. Za individualnu obuku je potrebno dovesti osobu koja će biti model za vežbu.

Prijava

Na edukaciju se možete prijaviti pozivom na broj 062/455-200 ili slanjem maila na adresu: info@essenceofbeauty.rs

Mesto na obuci rezervišete uplatom avansa u visini od 30% cene obuke.

Kontaktirajte nas